Cookies

På vores tjeneste bruger vi og vores samarbejdspartnere (Google Analytics, Facebook pixel, mailchimp) forskellige cookies. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan f.eks. bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer. Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores hjemmeside og kassesystemet lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. 

Privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside midti.nu, indsamles der en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

GDPR/Persondataloven

GDPR sikrer at du som kunde får en større kontrol med hvilke persondata den enkelte virksomhed indsamler, og hvordan disse behandles. Hos Midt i, værner vi om dine personlige oplysninger, og du kan derfor altid føle dig helt tryg ved, at vi behandler dine persondata i henhold til GDPR.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller abonnere på bladet giver du Midt i tilladelse til at se og behandle dine personlige oplysninger.  Vi gemmer disse oplysninger i en database. Vi bruger dine personoplysninger når vi skal sende mails til dig. Oplysningerne slettes automatisk, når brugeren har været inaktiv i 5 år.

Fortrolighed

Midt i’s medarbejdere har adgang til dataene, når der skal udvikles nye funktioner til systemet, eller der laves andet vedligeholdelse i systemet.

Rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du ønsker at fjerne dine oplysninger i vores system, kan du gøre det ved at sende en mail til bia@magasinetmidti.dk. Såfremt du har brug for yderlig hjælp, kan du altid kontakte os på bia@magasinetmidti.dk Vi behandler alle dine oplysninger fortroligt.

Du er altid velkommen til at kontakte Midt i vedrørende dine eventuelle spørgsmål.