MIDT I er til dig der er lige der, hvor du ikke længere er helt ung og stadig ikke er ældre, end du er yngre end de gamle. Kort sagt MIDT I livet!

Et magasin, der primært henvender sig til kvinder MIDT I, med masser af artikler om hverdagskvinden, glæden ved livet, udfordringer med og erfaringer fra hverdagen!

MIDT I deler også inspirerende aktuelle debatartikler fra kendte og ukendte, om kendte og ukendtes problemstillinger. Alt sammen med fokus på kvinder MIDT I.

Vi tager emner op, som vi mener har den brede interesse for kvinder MIDT I. Vi ønsker at fremprovokere en nysgerrighed og glæde hos vores læsere, som kan give en bred vinkel på tilværelsen, om det så er erfaringer, oplevelser, udfordringer eller spejling.

 Jeg føler mig ikke gammel. Hvis man har sit unge sind og kan bevare sin krop og dens funktioner sådan nogenlunde okay, så er man jo nærmest ikke gammel før man dør.
– Anne Linnet

…eller som Lise Nørgaard udtrykker det:

Hvis man er nået dertil, at man ikke længere lægger planer for fremtiden, kan man ligeså godt trække græstørvene over hovedet

Magasinet er annoncefinansieret og vi er dybt taknemmelige for vores annoncøreres opbakning, som får dette projekt til at eksistere.

Har du en idé eller et emne, du gerne vi have vi tager op, så skriv endelig til vores redaktion kontakt@magasinetmidti.dk