Armbånd DIY

Studenter armbånd

Lav nemt selv en personligt gave til studenten

En nyudklækket student fortjener noget helt særligt 🙂 Dette smukke armbånd kan du nemt lave på en halv time, og vupti har du den helt speciel og, ikke mindst, personlig gave.

På kort tid desginer og laver du selv den helt personlig studentergave

Det er lavet på en memory wire af rustfri stål, 0,6 mm, perle rør silver og gold plated brass, metalperler 2,5 mm, jade, rosenquartz, ferskvandsperler, akvamarin, Falke-øje (blå tigerøje), sølvperle med ansigt og Swarovski sten. Den lille studenterhue er købt på nettet.

Træk først den lille studenter hue på, bøj wiren ovalt med en tang. Træk derefter en metalperle på, så et perlerør, en metalperle – fortsæt sådan til den er som du synes. Slut med en metalperle. Dette armbånd har 7 spiraler, men du bestemmer selv hvor mange du synes det skal have. Når du mener der ikke skal flere perler på, bøjer du spiralen i en oval med tangen, kapper wiren med skævbider og dit armbånd er færdigt.

Perlerne der er brugt til dette armbånd er mellem 0,4 mm og 1,2 cm, og koster ca. mellem 2-12 kr. pr. stk. Der findes rigtig mange forskellige slags på markedet så det er helt op til din smag og fantasi.

Tjek også det muselmalede armbånd – måske til dig selv i dit helt eget design!

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *