De grønne rispapirruller er dekorative og smager bare skønt…
Du kan i princippet bruge lige de grøntsager du vil i de grønne rispapirruller. Her er brugt rød peber i strimler, let kogt broccoli, friske ferskener, forårsløg og bredbladet persille hovedingredienser. For at kunne rulle grøntsagerne i rispapiret, skal rispapiret lægges i en dyb tallerken med vand i 15-30 sekunder, hvorefter du kan lægge fyldet i og rulle dem sammen. Tilsæt evt. stegte kyllingestykker. Rullerne serveres kolde.
Til forret beregnes 2-3 stk. pr. person.
Som prikken over i’et kan varmt anbefales en lækker peanut dip, som du rører sammen af disse ingredienser:
Peanutdip:
3 spsk. Peanutbutter
3 spsk Soyasauce
Lidt lime el. citron
6 spsk vand
1 spsk sød chili
1 tsk Srira cha chilisauce
Frisk revet ingefær