True North Skincare hudplejesæt

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så deltager du samtidig i nedenstående konkurrence

Super lækkert hudplejeserie fra True North Skin Care

Værdi i alt 995 kr.

DE-STRESSED MILK 1.1
Mild, cremet og beroligende rensemælk. Konsistensen er let mælkeagtig og samtidig er rensemælken rig på fugt, fedtstof og beroligende ingredienser. Rensemælken fjerner make-up rester og andre urenheder uden at udtørre huden. Den giver en effektiv afrensning og samtidig medvirker den til at holde huden fugtet og balanceret.
200 ml – vejl. udsalgspris 189 kr.

DE-STRESSED TONIC 1.1
En forfriskende og delikat tonic, der fjerner de sidste spor af urenheder og sæbe. En tonic der samtidig giver fugt, kølighed og en beroligende fornemmelse.
200 ml – vejl. udsalgspris 189 kr.

TRUE NORTH MOISTURISING BODYLOTION 8.1 
…er en fugtgivende og plejende Body lotion beriget med Aloe Vera og Vitamin E. Indeholder plejende Shea smør, mandel- og oliven olie. Body lotionen optages hurtigt i huden og efterlader ikke huden med en fedtet film. Styrker din hud i stedet for at fedte den.
220 g – vejl. udsalgspris 229

TIMELESS EYE GEL 7.3
En let creme gel, der øjeblikkeligt opfrisker og fugter den fine hud omkring øjnene. Den giver en udglattende effekt på fine linjer og hjælper med at forebygge solens ældning af huden. 
15 ml – vejl. udsalgspris 229 kr.

DEO ROLL-ON 8.2
Den beskyttelse mod sved og svedlugt. Beriget med beroligende Aloe Vera og Allantoin. Indeholder ikke parfume, alkohol og allergener. Reducerer sekretionen af sved og forebygger dannelsen af ubehagelige dufte. Efterlader huden med en følelse af friskhed
50 g – vejl. udsalgspris 99 kr.

Alle produkterne er veganske og parabenfrie.

Læs mere om True North Skin Care her:

Vinderen trækkes den 24/1-22 og får direkte besked.