Den her æblekage er altid et hit og du kan servere den både kold og lun. Server evt. cremefraiche el. flødeskum til.
INGREDIENSER:
200 g. Mandler
10 dadler
200 g. Kokosmel
4 æg
1 dåse kokosmælk
1-2 spsk. Honning
1,5 spsk. Mandelessens
1 knivspids salt
100 g. hvid chokolade
3 æbler
SÅDAN GØR DU:
Bland mandler og kokosmel i en blender og blend til det har mel konsistens. Mos dadlerne og tilsæt dem i kokosblandingen (husk at tage stenene ud). Tilsæt den fede del af kokosmælken. Bland æg, mandelessens og salt i. Hak chokoladen og bland den i. Dejen hælder du nu i en smurt tærteform og lægger tyndt skårne æbler (gerne med skræl) i et fint lag ovenpå dejen.
Bages ved 175 grader i ca. 20 minutter
Lige inden servering drysser du med fint siet flormelis