“Samsø” boller

Vi kalder det Samsø boller, fordi vi altid fik (og stadig får) dem når vi er på ferie på Samsø. De er mega nemme – bagt på bagepulver – søde og sprøde. Spis dem som de er, eller bare med lidt smør. De er bedst når de lige er bagt. Gemmer man dem til næste dag, mister de sprødheden.

Ingredienser til ca. 12 boller:
250 g mel
50 g sukker
50 g margarine
2 tsk. vanillesukker
2 tsk. bagepulver
2 dl mælk

Sådan gør du:
Put først alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt derefter lidt mælken lidt efter lidt. Dejen bliver meget “klæg” og skal ikke æltes. Bollerne sættes på en bageplade med en ske. Bag dem ca. 12 min. ved 200 grader (eller indtil de er gyldne).

TIPS:
Spis dem mens de endnu er lune, så er det sprødest og bedst.
Skift evt. lidt af hvedemelet ud med groft hvedemel.

Du vil måske også kunne lide...