Nemme laksefrikadeller i ovn

Nemme laksefrikadeller i ovn

Hverdagsmaden skal være nem, men samtidig også meget gerne sund. Det kombinerer disse nemme laksefrikadeller i ovn. Server dem enten groft rugbrød, remoulade og citron, eller ovnbagte kartofler og en god dressing til (f.eks. cremefraiche rørt op med sød chili sauce, super nemt og smager fantastisk til fisk).

Til 3-4 personer:

Ca. 200 g fersk laks
1 æg
1 spsk. olivenolie
2 forårsløg
150 grasp (gerne tørrede brødkrummer)
Salt og peber

Sådan gør du:
Fjern skindet fra laks og hak den til fars.
Bland den hakkede laks, æg, olivenolie og forårsløg og 75g rasp, salt og peber.
Form det til 6 store bøffer/frikadeller og drys til sidst med det resterende rasp. 
Sæt dem i en bradepande i ca. 10 min. i den forvarmet ovn (190 gr) og vend dem 1 gang undervejs eller til de er gyldne på begge sider.

Du vil måske også kunne lide...