Blomkålssuppe

Blomkålssuppe med danablu

– toppet med lidt grønt

Blomkålssuppe med danablu er en lækker, let forret til en hurtig gæstemiddag eller bare den nemme vej til et aftenmåltid…

CA. 4 PERSONER:
Et mellemstort blomkålshoved
1 løg
½ liter mælk – hvis man er til den kalorietunge version, kan mælk erstattes med fløde
½ liter vand
30 g. smør
100 g. Danablue
1 tsk. kommens frø – kan udelades, men det giver en himmelsk smag sammen med osten
Salt og peber

SÅDAN GØR DU:
Smør, hakkede løg og kommens frø steges let i 5 minutter. 

Tilsæt blomkål i små buketter, vand, mælk, salt og peber i gryden og lad det hele simre stille i ca. 25 minutter.

Tilsæt Danablu og blend herligheden til en lækker cremet konsistens.

Serveres med en stilk brøndkarse eller andet dekorativt, friskt grønt krydderi, måske lidt nødder og groft brød.

Danablu kan evt. erstattes med lidt feta, men resultatet bliver noget helt andet.

VELBEKOMME!

Se også de andre lækre opskrifter med supper

Du vil måske også kunne lide...