Frozen rose

Frozen rosé

Så bliver det ikke mere sommerligt!
Frozen rosé på terrassen en varm sommerdag, som velkomst drink til en venindekomsammen, eller hvis du savner sommeren så nyd den i din varme stue og bliv ført tilbage til sommerens dejlige øjeblikke.

Ingredienser:
1 flaske af din yndlingsrosé
(ellers er Calendas Rosado et rigtigt godt valg)
1,5 dl sukker
1,5 dl vand
250 g rensede friske jordbær
0,5 dl citronsaft
2,5 dl isterninger

Sådan gør du:
1. Hæld rosén op i en bradepande og sæt den i fryseren i MINDST 6 timer. Den bliver aldrig helt frossen pga alkoholen der er i vinen.
2. Kog vandet op med sukkeret til det er helt opløst – tilsæt de hele rensede jordbær (gem lidt til pynt) og tag gryden af varmen. Lad det stå og trække i en halv time. Herefter skal det igennem en sigte, så du sier jordbærrene fra. Sæt den herefter på køl i min. en halv time.
3. Tag den frosne rosé ud af fryseren og op i en blender. Tilsæt 1 dl jordbærsirup, citronsaft og isterninger. Blend til det har en jævn konsistens. Hæld den tilbage i bradepanden og sæt den i fryseren igen.
4. Lige inden servering blender du det hele en hurtig igen, og hælder den straks op i flotte glas, pynter med resten af jorbærrene, og du har den fineste frozen rosé.

TIPS: Vil du gerne slippe nemt om ved det, kan du sagtens bruge færdiglavet jordbærsirup, eller almindelig sukkersirup hvis du ikke ønsker den søde jordbærsmag.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.