Kongeriget af Jo Nesbø

Kongeriget

Af Jo Nesbø

Roy er mekaniker og lever et enkelt liv i en lille norsk fjeldbygd. Men freden bliver forstyrret, da hans lillebror, Carl, vender hjem med en ny hustru og vidtløftige planer. Carl er forretningsmand og vil bygge et stort hotel for at bringe nyt liv til bygden, men snart kommer hemmeligheder fra brødrenes barndom på tværs. Roy har altid beskyttet Carl, men måske er lillebroren denne gang gået for vidt til, at Roy kan være sin brors vogter?

KONGERIGET af Jo Nesbø er en mørk og mægtig thriller – om ambitioner, loyalitet og kærlighed. Og det er fremfor alt en roman om hemmeligheder, der kan få båndet mellem brødre til at briste.

Fra forlaget MODTRYK
Vejl. udsalgspris 199,95

ANMELDELSER:
“Jo Nesbø spiller virtuost på adskillige registre i sin nyeste roman … Helstøbt, ulideligt spændende og konstant fascinerende psykologisk-erotisk spændingshistorie.”
⭐⭐⭐⭐⭐⭐ – Jyllands-Posten

“En enestående thriller om to brødre, en koket kvinde og hoteldrømme, som bliver til mareridt (…) Kongeriget forklarer klart, hvorfor nordmanden Jo Nesbø er en af verdens mest læste krimiforfattere.”
⭐⭐⭐⭐⭐ – Politiken

“Thrillerkongen Jo Nesbø afslører vores stærkeste drift … Nesbø er som hofnarren, der udstiller tilsnigelser og vildledninger, og som den dygtige plotmager, han er, vikler han både sine figurer og sit publikum ind i et spind af bluf og bedrag, facts og fingerede beviser.”
⭐⭐⭐⭐⭐ – Berlingske

Du vil måske også kunne lide...