Fiskesuppe er noget af det lækreste at servere, både som forret eller hovedret til hverdag og fest. Til denne opskrift kan du benytte både hvid fisk eller laks.
4 PERSONER
1 løg
5 små kartofler
2 finthakkede gulerødder
2 spsk. olie
3 dl vand
1 spsk. fiskefond
0,5 bundt purløg
0,5 bundt dild
200 g laks
2 dl madlavningsfløde
10 cherrytomater
2 håndfuld spinat / eller kørvel
1 tsk. salt
0,5 tsk. peber
SÅDAN GØR DU:
Skræl kartoflerne og snit dem i store tern. Hak løget og gulerødderne fint. Kom løg og gulerødder i en opvarmet gryde og steg i 5 minutter i lidt olie. Tilsæt vand og fiskefond.
Tilsæt kartoflerne og lad det hele koge i ca. 10 minutter.
Skær laks el. en hvid fisk(eks. torsk el. sej) i 2×2 cm. stykker.
Hak purløg, tomater og dild fint og tilsæt sammen med fisken i kogelagen og tilsæt fløden
Kog ved lav varme i 3 minutter.
Kom spinat i suppen. Smag til med salt og peber.