Mokka chokolade mousse

Mokkachokolade mousse

Denne mokkachokolade mousse smager simpelthen fantastisk, intet mindre. Brug den bedste chokolade kvalitet, som du kan finde, det giver det bedste resultat.

Til 4-6 personer:
125 g god mørk kvalitetschokolade
6 æggeblommer (helst pasteuriserede)
4 spsk sukker
4 æggehvider (helst pasteuriserede)
1 spsk sukker
5-6 spsk meget stærk kaffe (eller ekspresso) (afkøles)

Pynt:
1,5 dl flødeskum
Lidt kaffebønner og hakket chokolade

Sådan gør du:
Hak chokolade groft, og smelt den over i en skål over vandbad. Alternativ kan du også smelte den i mikroovnen ved lav effekt. Pisk æggeblommerne og de 4 spsk sukker til det er lyst og luftigt. Pisk æggehviderne stive med den ene spsk sukker. Rør smeltet chokolade sammen med æggeblommemassen, og vend herefter kold kaffe og 1/3 del æggehviderne i, til det får en jævn og cremet konsistens. Vend herefter forsigtigt resten af de æggehviderne i. Kom moussen i 4-6 portionsglas eller i en skål, og sæt det på køl i 6-8 timer, gerne længere. Lav den gerne dagen før du skal bruge den. Pynt moussen med flødeskummet og drys med kaffebønnerne og den hakkede chokolade.

Prøv også den lækre oreo cheesekage – MUMS den go’!

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.