Super lækker ret som smager helt fantastisk – giv gerne en tør italiensk hvidvin til retten
4 PERSONER:
1 stk. løg
2 fed hvidløg
250 g champignoner
1 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
300 g risottoris
2 dl. hvidvin
1 l. grønsagsbouillon
100 g babyspinat
50 g parmesanost
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
3 kviste persille
Tilsæt salt og peber efter behov
SÅDAN GØR DU:
Løg og hvidløg hakkes.
Skær de rensede champignon i skiver.
Varm olie og smør i en sautepande og svits løg og halvdelen af champignon heri. Tilsæt ris og rist til de er gyldne. Hæld hvidvin på og lad det fordampe.
Tilsæt bouillon og lad risene simre ved svag varme i ca. 20 minutter indtil de er møre og bouillonen kogt ind.
Skyl spinaten og slyng den godt tør.
Vend spinat og revet parmesanost i risottoen og lad spinaten falde sammen.
Varm olien på en pande og rist resten af champignonerne ved god varme som topping.
Krydr med salt og peber og drys persille over.