Kål er sundt, billigt, rækker langt og smager himmelsk.
INGREDIENSER TIL 4 PERSONER:
200 g. snittet grønkål
300 g rosenkål
500 g fuldkornspasta eller -spaghetti
350 – 500 g champignon eller anden svamp
Olie
3 fed hvidløg
2 glas hvidvin
2,5 dl. piskefløde
5 skefulde parmasan
Lidt olivenolie
Salt og peber
SÅDAN GØR DU:
Vask kålen og tag grønkålsbladene fra stænglen eller køb grønkålen hakket og renset. Skær enderne af rosenkålen og pil bladene af. Det er kun bladene, du skal bruge her.
Sæt pastavand over.
Skær svampene i halve eller mindre stykker og svits dem i lidt olie på en pande til de er gyldne.
Hak hvidløg og svits på panden. Tilsæt hvidvin og fløde på panden og lad simre et par minutter til du får en cremet sauce.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Vend grønkålen forsigtigt i flødesaucen, og lad sovsen simre i yderligere et par minutter.
Til sidst tilsætter du rosenkålsbladene og svampe. Bland pasta og sauce og drys med parmesanost.
VELBEKOMME!