Small Talk Big Question Nytår

Sådan sikrer du en underholdende nytårsaften

Mange har tradition for at spille nytårsaften, da det ellers kan føles som lang tid for børn og barnlige sjæle at vente til det nye år begynder til midnat. Andre spiller fordi det er en sjov måde at runde året af på. Vi har før skrevet om samtalekortene Small Talk Big Questions, som mange bruger til nytår.

Katja Bamberger Bro

Katja Bamberger Bro som står bag spillet, har lavet 5 spørgsmål særligt til Midt I og deler flere gode idéer til, hvordan du kan bringe nytårsaften i spil:

“Jeg lægger altid et samtalekort under hver tallerken nytårsaften – det er en god ice breaker, hvis der er nye i selskabet, men også sjovt for dem, man altid ses med, for vi får noget nyt at tale om. Jeg vælger altid kortene med omhug og fokuserer på dem, som vil give de bedste samtaler. I år bruger jeg en blanding af kortene fra Datenight-udgaven og Alt for Damerne-udgaven, som er de seneste to spil Small Talk, som er kommet på markedet” fortæller Katja og fortsætter: “Netop fordi så mange spiller til nytår, har jeg i år lavet et samarbejde med Stick’n’sushi, så deres børnemenu indeholder Small Talk-spørgsmål om nytår, Japan, sushi og året som kommer. Der er forskellige spørgsmål i menuerne, så jo flere man bestiller, jo flere spørgsmål får man. Og selvom spørgsmålene kun er en del af børnemenuen, kan alle spille med.”

Small Talk date night

Small Talk kort som bordkort

Katja fortæller, at Small Talk-samtalekortene også er gode som bordkort. Udvælg de kort du vil have og skriv dine gæsters navne på. Når nytårsaften er slut, samles kortene sammen og næste gang I spiller, vil I blive mindet om de samtaler, I havde lige inden det nye år begyndte. Det er en fin måde at reflektere over året, som gik og året, som kommer. Du kan også lave dine egne bordkort med spørgsmål på.

Her kommer 5 spørgsmål, som Katja har lavet særligt til MIDT I, som du kan bruge til din nytårsaften:

  1. Har du et nytårsfortsæt?
  2. Hvad er det bedste ved hverdag og det bedste ved fest?
  3. Hvad ser du mest frem til i 2022?
  4. Hvad skal være det første, du vil gøre i morgen?
  5. Er der noget du ikke vil tage med fra 2021 ind i 2022?

Small Talk som underholdning ved bordet

Hvis du vil prøve en anden form for underholdning ved bordet, kan du lægge en lille seddel ved hver tallerken, hvor du enten skriver: NYTÅRSFORTSÆT eller TIL NÆSTE ÅR VIL JEG… på og så skal alle skrive noget, lægge det i en bowle og så kan man trække en seddel, når man går hjem. Eller læse sedlerne højt til næste nytårsaften og se om man kom igennem med sit ønske eller mål.

Uanset hvordan du skal fejre det nye års komme, ønsker vi dig rigtig godt nytår!

Du kan købe Small Talk kortene på Katjas egen hjemmeside HER!
Eller hos Bog & idé – KLIK HER!

Du vil måske også kunne lide...