Broderskab

Af Linda Victoria

Topheadhunter skriver om hemmelige loger, hård sex og magtkampe i en fordækt del af forretningsverdenen…

Om dagen headhunter hun topledere til virksomheder i hele verden. Men når natten falder på, skriver hun om erhvervslivets mørkeste sider. Linda Victoria er klar med sin anden roman Broderskab, der tager seeren med ind bag facaden i et liv med luksus og eliteloger og viser, at alting har en pris.

Der er masser af fancy kontorer, stringent minimalistisk stil og fart på i Skandinaviens forretningsliv. Men her gemmer sig også mere, end øjet lige kan se. Det vidner de mange nordic noir-serier og – bøger om. Broderskab er en af dem. Læseren møder den succesrige Martin Blackwood, der i midten af 30’erne har opbygget sin forretning med så stor succes, at han sælger den for 1 mia. dollars. Men Martin kæmper med sine dæmoner. Alt river i ham efter anerkendelse, og han er villig til at lade sig udnytte for at opnå den.

I en hemmelig underverden af magt, begær og blod udlever Martin sine mørke sider og bliver involveret i en eliteloge, Broderskabet, der sætter nye standarder for moral – eller snarere mangel på samme. Martin skal give slip på sin sidste rest af samvittighed, og selv om han har oplevet vilde ting hele livet, er det intet i forhold til det, han står over for nu. For Broderskabet har en djævelsk plan … Samtidig kæmper han for at forhindre sin forfatterkæreste i at udgive en bog, der vil afsløre ham og smadre hans karriere. Hans drøm om det stille og romantiske liv med hende er brast, tilbage er kun at holde hende fast, så han kan forhindre skandalen. Men kan han nu også det?

“Broderskab” afslører og sætter fokus på en fordækt del af forretningsverdenen. Bogen er en utraditionel nordic noir-fortælling med internationalt udsyn – ulig mange andre danske bøger i samme genre – samtidig med at den har et yderst troværdigt erhvervsunivers.

Se den Hollywood-producerede bogtrailer her!

Vejledende udsalgspris 249 kr.

Om forfatteren:

Linda Victoria, f. 1974, er forfatter og executive search-konsulent. Til daglig gebærder hun sig i erhvervslivets øverste lag, når hun headhunter topledere i hele verden. Hun er uddannet på Copenhagen Business School og har haft eget kommunikationsfirma i en årrække. I dag ejer hun et executive search-firma. Desuden har hun erfaring med romantisk elitematchmaking for internationale velhavere og berømtheder. Hendes bøger er – hvor utroligt det end kan lyde – inspireret af hendes indsigt i erhvervslivets top og i den svære kærlighed hos de rige og berømte singleklienter. Linda Victorias liv er på mange planer kontrastfyldt ligesom hovedpersonen Martins. Hun bor i Nordsjælland i et hus indrettet i romantisk stil ned til mindste detalje, smukke tekopper og sirligt arrangerede buketter, men når hun går ind i sit skriveværelse, folder mørket sig ud. Her lever romanfigurerne deres eget, og af og til, ret barske og blodige liv … Det er nu blevet til andet bind i Affinitytrilogien.
Linda Victorias forfatterskab er blevet sammenlignet med Anne Rice og Judith Krantz.

Du vil måske også kunne lide...