Den der lever stille

Den der lever stille

Den der lever stille

Af Leonora Christina Skov

Vidunderlig skabelseshistorie med stort mod
Leonora Christina Skov skriver sig selv ind i sin egen skabelseshistorie, og det gør hun så flydende og let, at man næsten aner plotsmeden inde bagved. Bogen er ret vidunderlig, men også en smule forvirrende. Læs den for det kvindeliv, den portrætterer, og nyd det uforbeholdne mod, den drives af.
– anmeldt af Julia Lahme
⭐⭐⭐⭐⭐- Femina

En regulær pageturner… blæser læseren omkuld. Skov gør sin historie til kunst. En af de bedste danske romaner de senere år.
– anmeldt af Kathrine Sommer Boysen
⭐⭐⭐⭐⭐- Jyllands-Posten

OM BOGEN:
Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om den ensomme Christina, der vokser op i et rødt parcelhus i Helsinge med en plan: Hvis bare hun opfører sig almindeligt, får topkarakterer og ikke gør sin mor ked af det eller sin far vred, kan det være, at de kan elske hende. Og om den unge litteraturstuderende, der på trods flytter til København for at genskabe sig selv som forfatteren Leonora og til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst endelig over.

Den, der lever stille er en stærk fortælling om at miste det hele og finde sig selv, om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *