Dyrehjerte

Dyrehjerte

Af Ulrika Rolfsdottor

NY ATMOSFÆREFYLDT KRIMISERIE FRA DET NORDSVENSKE ÅNGERMANLAND 

Svenske Ulrika Rolfsdotters debutroman, Dyrehjerte, er inspireret af legender og overtro, middelalderens hekseprocesser og en virkelig historisk mordsag. Ligesom Dyrehjerte vil hver enkelt af bøgerne i Rolfsdotters serie fremadrettet tage udgangspunkt i et faktisk fortidigt mordmysterium. Dyrehjerte er kompliceret og kringlet efterforskning, stemningsfyldt spænding og samtidig et portræt af et lille svensk udkantssamfund. 

Annie Ljung har skabt sig et nyt liv som socialrådgiver i Stockholm, langt fra den lille flække i Nordsverige, hvor hun voksede op. Da hendes demente mor flygter fra plejehjemmet, er Annie imidlertid tvunget til at vende tilbage til det sted, hun både elsker og hader. Samtidig forsvinder en ung pige i hendes familie, den syttenårige Saga, sporløst, og Annie lader sig overtale til at blive i byen for at hjælpe med at finde hende. 

Hvad var det for hemmeligheder, Saga gik og gemte på? Er hun stukket af eller blevet offer for en forbrydelse? Og hvordan hænger hændelserne i Bjärtrå sammen med en gammel sag, som byen har vendt det blinde øje til, og de stemmer, Annie plages af i sit eget hoved? Annie ved det ikke, men efterhånden som hun bliver mere og mere involveret i mysteriet om Saga, bliver hun også tvunget til at se dæmonerne fra sin egen fortid i øjnene igen. 

Fra forlaget alpha

OM FORFATTEREN:

Ulrika Rolfsdotter

ULRIKA ROLFSDOTTER er uddannet socionom og kognitiv terapeut. Hun har skrevet historier, siden hun var barn, og har i mange år arbejdet som socialrådgiver. Hendes debutroman, Dyrehjerte med socialarbejderen Annie Ljung i hovedrollen udspiller sig i den nordsvenske region Ångermanland i den lille by Bjärtrå, hvor Ulrika selv er vokset op. I dag bor Ulrika i byen Gävle, knap 200 km nord for Stockholm, i et hus fra 1790, der siges at være hjemsøgt. 

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *