Mit Umbrien af Lene Brøndum

Mit Umbrien

Bogsucces kom som en overraskelse

Lene Brøndums bog, Mit Umbrien, der fortæller om livet i Italien, er blevet så stor en succes, at andet oplag allerede er bestilt. Samtidig er bogen ved at blive oversat til andre sprog.

Da journalist, forfatter og rejseguide Lene Brøndum under corona-karantænen i Italien besluttede sig for at færdiggøre sin bog om det at rykke teltpælene op og flytte til et andet land – midt i livet med børn, der på det tidspunkt var hhv. 9, 15 og 19 år gamle, anede hun ikke, at hendes bog kort tid efter ville blive en succes.

Læs Lenes indlæg om at “Gøre drøm til virkelighed”

Men fakta er, at bogen ”Mit Umbrien” har overgået alle forventninger, og netop nu er ved at blive oversat til både engelsk, tysk og hollandsk. Det fortæller Lene Brøndum, der med bogen håbede at kunne viderebringe en smule af den glæde og de mange oplevelser, hun og hendes familie har haft, efter de tog den store beslutning, det var at skifte gule sennepsmarker, Vesterhavet og glæden over at tæve Sverige i fodbold ud med et liv med fast bopæl under Umbriens sol.

Taknemmelig og ydmyg
“Jeg er mildest talt overvældet over interessen og ikke mindst de fantastiske reaktioner, jeg har fået fra både almindelige læsere og anmeldere,” siger hun og fortsætter:

“Når man skriver en bog, er man selvfølgelig altid spændt på de reaktioner, der måtte komme – og man håber selvfølgelig, at det man har skrevet kan bringe andre fornøjelse og give dem ny viden. Men at jeg stort set dagligt får enten mails, sms’er eller beskeder på Facebook fra folk, der har læst min bog, og gerne vil sige tak, er overvældende. Og det er noget, der berører mig dybt. Det får mig virkelig til at føle mig taknemmelig og ydmyg.”

Bogen ”Mit Umbrien” giver et anderledes indblik i den italienske kultur og livsstil, og det er Lene Brøndums håb, at bogen giver læserne en ny forståelse for italienerne og det liv, der leves i støvlelandet mod syd.

“Italien er så meget mere end strålende sol, smukke solsikkemarker, betagende bygningsværker, røde Vespaer og kultur i uanede mængder. Italien er mere end det postkort, vi førhen sendte hjem fra vores sommerferier i landet. Italien er et land fuld af modsætninger og sammenhold. Et land fuld af skingrende popkultur med solide rødder tilbage til etruskertiden. Et land, der på én og samme tid bevæger sig fremad og bagud. Et land, der både kalder på begejstring og på hovedrysten. Men mest af alt er Italien et land, jeg hverken kan eller vil undvære – og som jeg fuldstændigt har tabt mit hjerte til,” siger Lene Brøndum, der nu på fjerde år bor med familien i Umbrien, også kaldet Italiens grønne hjerte.

Mit Umbrien
af forfatter Lene Brøndum
Sider 206
Indbunden
vejl. Udslagspris 299,- kr.

Bestil bogen ved at sende en mail til: lene@mediaboost.dk

Følg familien på deres facebook gruppe “Familien Brøndum i Umbrien”

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *