Fastere, glattere, blødere og friskere hud

HUNGARIAN THERMAL WATER 

 Peter Thomas Roth udnytter kraften fra ungarsk, termisk vand, botaniske ingredienser og moderne teknologi i sine HungarianThermal Water produkter, der er inspireret af hans ungarske arv. 

Ungarn sidder på en af verdens største reserver af termisk vand, og i årevis er folk kommet fra det fjerne for at nyde godt af det mineralrige varme vand på ungarske kursteder, hvoraf nogle var ejet af Peters bedsteforældre. 

Jeg har fanget dette ungarske, mineralrige termiske vand i en fugtighedscreme og i en maske. Det er en ungdoms fontæne til din hud, fra min bedstefar til min far, så til mig og nu fra mig til dig!” siger Peter. 

Produkternes termiske vand hentes fra en af de mest mineralrige termiske vandkilder på jorden – en ”hemmelig” kilde dybt under den ungarske Karpaterdal, hvor jordskorpen er meget tynd, hvilket gør det muligt for vand at absorbere en stor mængde af mineraler. 

HUNGARIAN THERMAL WATER MINERAL-RICH MOISTURIZER

En blød letvægts creme fyldt med ungarsk, mineralrigt termisk vand, ungarske botaniske ekstrakter fra rosmarin, bøgetræsknopper og pæoner, en cocktail af naturlige olier fra solsikkefrø, havtorn, natlys, abrikos, fersken og hørfrø samt et Triple lipid kompleks. Huden og dens naturlige beskyttelse styrkes. Den føles blødere, glattere og mere ensartet med en levende udstråling. Til normal og tør hud. 

50 ml – vejl. 495 kr. – kan bl.a. købes hos Matas

HUNGARIAN THERMAL WATER MINERAL-RICH ATOMIC HEAT MASK

En fugtende og nærende maske, der giver en glat og frisk hud. Indeholder ungarsk mineralrigt termisk vand, ungarske botaniske ekstrakter fra rosmarin og bøgetræsknopper, en cocktail af naturlige olier fra solsikke, havtorn, hyben, granatæble, fersken, brombær, mandler, jojoba, abrikos, oliven og sheasmør samt kaolin ler og salt. 

Anvendelse: Masken påføres i rigelige mængder på ren hud i ansigtet, hvorefter der masseres i ca. 3 min. Herefter dyppes fingerspidserne i koldt vand, og der masseres igen, hvorved der sker en varmeudvikling i huden, som åbner porerne og optimerer optagelsen af mineraler, botaniske ekstrakter og olier. Masken fjernes med vand efter nogle minutter, når den varme fornemmelse er aftaget. 

150 ml – vejl. 495 kr. – kan bl.a. købes hos Matas

Du vil måske også kunne lide...