Opskrift på frisk Gulerodskage

Gulerods dessert

En anderledes gulerodskage, med friske gulerødder. Den ligner en gulerodssalat, og man bliver lidt skeptisk, når man kalder det en dessert eller en kage. Men den smager simpelthen himmelsk. En virkelig positiv overraskelse, prøv den – du og dine gæster vil ikke fortryde 😉

Ingredienser til ca. 6 personer:

6 store revne gulerødder
250 g knuste makroner
100 hakket mørk chokolade min. 70%
2,5 dl piskefløde
2,5 dl creme fraiche
1 tsk. vaniliesukker
2 spsk. florsukker

Sådan gør du:
Bland knuste makroner med den hakkede chokolade i bunden af fad. Pisk fløden til skum og vend creme fraichen i, sammen med vaniliesukker og flormelis. Kom cremen ovenpå makronbunden. Til sidst de revne gulerødder i godt lag oven på. Skal helst stå koldt i mindst 1 time inden servering.

Du vil måske også kunne lide...

1 Kommentar

  1. Har før smagt samme kage bare med hakket daim i stedet for Mørk chokolade.
    Man kan også bruge skyr i stedet for piskefløde og cremefraiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *