Kylling i barbecuesauce er en fantastisk lækker ret som kan serveres både til festlige lejligheder og til hverdag. Den lækre barbecue smag passer til de flestes smagsløg, og børnene vil også elske den. Og så skal der ikke bruges ret mange ingredienser, hvilket også gør den super nem at lave.
4 personer:
4-6 kyllingefileter
2 røde peberfrugter
1/2 l piskefløde
1/2 – 3/4 fl. barbecue sauce (den fra REMA er bedst ;-))
250 g bacontern
Paprika
Salt og peber
Peanuts
Tilbehør:
Kogte løse ris
Flutes
Evt. en grøn salat
Sådan gør du:
Skær kyllingefileterne i tern, steges i olie på en pande til de er gyldne og krydres med paprika, salt og peber. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad.
Skær de røde peberfrugter i strimler og fordel dem på kyllingefileterne.
Pisk fløden til skum og bland forsigtig barbecue saucen i flødeskummet, og hæld det over kyllingefileterne og peberfrugten i det ovnfaste fad.
Kommes i ovnen ved 200 gr i 35-40 minutter.
Steg imens bacontern på en pande, kog risene og anret salaten.
Drys bacontern og peanuts ovenpå kyllingeretten og server med de kogte løse ris, flutes og den grønne salat.
VELBEKOMME 🙂