Lækker og mættende lasagne, der smager fantastisk.
INGREDIENSER (4 pers.)
500 g kylling i tynde strimler (bryst- eller inderfilet)
Lidt olie
1 pk. (450 g) frossen helbladet spinat
9-12 stk. lasagneplader (grønne eller hvide)
8 modne tomater (eller 1 ds. hakket tomater)
1 løg
1/4 piskefløde
3 tsk. orientalsk krydderi
3 tsk. ostindisk karry
3 spsk. ketchup
salt/peber
Oregano
200 g mild revet ost
SÅDAN GØR DU:
Tø spinaten op – knug væden af og hak den groft med en kniv. Steg kyllinge strimlerne gyldne i lidt olie og karry. Stil det til side. Hak løget, og svits det i lidt olie i en gryde. Kom tomaterne i (hvis de er hele skal de blendes inden) sammen med fløde, ketchup og krydderier. Lad saucen koge 15 min. og smag den til. Må gerne være lidt stærk. Smør et ovnfast fad, og læg et lag lasagneplader i bunden. Hæld lidt sauce over, og læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i tre lag og slut med sauce og reven ost. Lad den trække i en halv til en hel time. Bag den ved 180 grader i 35-40 min. Server den med en blandet grøn salat til.
Velbekomme 🙂