Bag disse lidt sundere pizza snegle til eller med børnebørnene – de vil elske dem, og det vil du også 😉
Ca. 20 stk.
DEJ:
25 g gær
3 dl lunken vand
100 g revne gulerødder
1 spsk salt
100 g grahamsmel
100 g fuldkornsmel
300 g hvedemel
FYLD:
2 dl færdig pizzasauce
200 g skinkestrimler
100 g mager reven ost
1 spsk tørret oregano
SÅDAN GØR DU:
Rør gæren ud i det lunkne vand, tilsæt salt og gulerødder. Rør rundt. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt dejen godt. Stilles til hævning i 45 min. Rul dejen ud til 1 cm tyk firkant. Fordel pizzasauce plus resten af fyldet på firkanten. Rul den sammen til en roulade. Skæres i 2 cm tykke skiver. Bages ved 200 gr i ca. 18 min. til de er gyldne.
TIPS:
Dejen kan også bruges til pølsehorn. Brug kyllinge pølser. De giver både en bedre smag, er uden skind og indeholder mindre fedt.