Small-talk-art-edition spil

ART edition af Small Talk

– spørgsmål om kunst for alle

Small Talk ART er en special edition af det populære samtalespil Small Talk – Big Questions lavet i samarbejde med Enter Art Fair. Uanset baggrund er spillet en indgang til kunstens verden og der er ingen rigtige eller forkerte svar på spørgsmålene – spørgsmålene er udarbejdet for at sætte samtaler i gang omkring kunst.

For første gang i Small Talk-spillets historie er der også 11 billedkort med i æsken og de afbillede værker er af både danske og internationale kunstnere. Spillet er dansk designet og produceret, men både founder af Enter Art Fair, Julie Alf og founder af Small Talk – Big Questions, Katja Bamberger Bro, håber at spillet også vil gå sin sejrsgang i udlandet.

”Vi arbejder internationalt og er glade for og stolte af, at Enter Art Fair allerede i det 4. år er blevet en anerkendt kunstmesse inden for branchen’” fortæller Julie Alf og fortsætter: ”Kunst kan om noget inspirere og skabe dialog mellem mennesker, så det var oplagt for os med et dialogspil om netop: Kunst. Enter Art Fair har fra start haft som mission at invitere flere indenfor i en til tider lukket branche. Small Talk ART er endnu et skridt på den vej.”

Der er 71 forskellige spørgsmål til kunstudgaven af Small Talk – Big Questions, som er udarbejdet af både kunstnere, Enter Art Fair og Katja Bamberger Bro.

”Mit yndlingsspørgsmål er: Hvad vil du helst have lavet af dig selv – et maleri eller en statue?” fortæller Katja Bamberger Bro. ”Mit eget svar er en statue! Vi har simpelthen for få statuer af kvinder – og særligt af kvindelige iværksættere” siger hun og tilføjer, at denne udgave af spillet er en af hendes egne yndlingsudgaver. ”Jeg er vild med, at der er billedkort med og at man f.eks. med Mie Olise Kjærgaards forside på Elle, både kan tale om kunst er på mode eller om mode kan være kunst. Jeg er selv meget glad for kunst og elsker at vi med dette spil, har gjort det acceptabelt at alle siger deres mening og kunst” slutter hun.

Tanken med spillet er, at man på tværs af generationer og forhåndsviden kan tale sammen ligeværdigt om kunst, da spillet netop ikke handler om rigtigt og forkert.

Læs om årsagen til at Katja Bamberger Bro “opfandt” Small Talk – Big Question spillene…

Du vil måske også kunne lide...