Lækker og velsmagende gulerodssuppe med et lille ekstra tvist af ingefær
Ingredienser til 4 pers:
500 g gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
20 . ingefær, frisk
30 g smør til stegning
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
1,5 – 2 liter hønse- eller oksebouillon
2 spsk. citronsaft
Salt og peber
Evt. 4 spsk cremefraiche
Evt. brød eller flutes til
Sådan gør du:
- Skær gulerødderne i skiver, og finhak løgene + ingefær
- Steg grøntsagerne i en gryde sammen med smørret
- Tilsæt krydderierne
- Tilsæt bouillonen, og lad det simre i 20 min. eller til gulerødderne er helt møre.
- Blend suppen til den er den konsistens du ønsker
- Smag til med citronsaft, salt og peber
- Server evt. suppen med cremefraiche på toppen og brød eller flutes til
Og den er klar til servering 🙂 MUMS