Gulerodssuppe med ingefær

Gulerodssuppe med ingefær

Lækker og velsmagende gulerodssuppe med et lille ekstra tvist af ingefær

Ingredienser til 4 pers:
500 g gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
20 . ingefær, frisk
30 g smør til stegning
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
1,5 – 2 liter hønse- eller oksebouillon
2 spsk. citronsaft
Salt og peber
Evt. 4 spsk cremefraiche
Evt. brød eller flutes til

Sådan gør du:

  1. Skær gulerødderne i skiver, og finhak løgene + ingefær
  2. Steg grøntsagerne i en gryde sammen med smørret
  3. Tilsæt krydderierne
  4. Tilsæt bouillonen, og lad det simre i 20 min. eller til gulerødderne er helt møre.
  5. Blend suppen til den er den konsistens du ønsker
  6. Smag til med citronsaft, salt og peber
  7. Server evt. suppen med cremefraiche på toppen og brød eller flutes til

Og den er klar til servering 🙂 MUMS

Prøv også denne lækre blomkålssuppe med danablu

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *