Broderisten Trine pude

Sailortusser med et særligt tvist!

Broderistens Broderede Tatoveringer

Kolde øl og flæskesvær, tømmermænd og fritter, Blake Carrington og Krystle. Nogle ting passer simpelthen så godt sammen, at man næsten skulle tro, at det var løgn. Sådan er det også med broderi og tatoveringer. 

Og nu skal alle de, der altid har drømt om at lave broderiudgaver af tatoveringer af kyssende sømænd, skonnerter og hjerter med ens elskedes navn ikke vente et sekund længere.

“Broderistens Broderede Tatoveringer” er en ny bog fra Broderist og designer Trine Runge Jessen, der de seneste år har sparket støvet af korsstingsbroderi og for alvor gjort det populært med skøre og anderledes motiver og påfund. I bogen bringer hun ved hjælp af korssting nyt liv til et hav af de fineste sømandstusser. Mønstrene og motiverne oser af kærlighed, længsel og livet til søs, og der er alt fra nemme mønstre, hvor nybegynderen med få sting kan få en vaskeægte succesoplevelse, til store komplicerede broderier, som kræver tid, tålmodighed og nok også til tider nogle promiller at komme igennem. 

Fakta:
Broderistens Broderede Tatoveringer
199,- kr. inkl. moms
Udgivet på Trine Runge Jessens forlag
Købes på www.broderist.com

Om:
Broderist Trine Runge Jessen er uddannet designer fra Designskolen Kolding og har med sine skæve og utraditionelle vinkler og motiver sat en helt ny standard for broderi, som i øvrigt sagtens kan foregå på promiller. Har er ingen plads til dyr i befordringsmidler eller nuttede blomster – hun broderer hellere brune værtshuse, tarteletter og rejecocktails eller yndlingsøllen. Og nu de fineste tatoveringer. TrineRunge Jessen har tidligere udgivet bogen “Broderistens Badass Broderier”. Læs mere om Trine HER!

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål eller vil have en snak eller en øl, er du altid velkommen til at kontakte mig på trine@broderist.com eller ring på 24 26 84 03. 

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *