Nytårsbord

Dæk et smukt nytårsbord

Den sidste dag på året skal fejres – om I så bare er to, eller holder en stor fest. Et flot pyntet bord giver aftenen den helt rigtige start, og her kommer vi med 6 flotte forslag til borddækninger – alle fundet på pinterest. Her kan I evt selv søge efter flere ideer…

Nr. 1 – SORT OG GULD

En smuk og enkel borddækning i sort, guld og sølv. De fine sorte kugler kan du selv lave. Hvis du ikke kan få fat i sorte kugler kan du bare selv spraymale dem i sort. Klæb guldfolie på i fine små stykker.


Nr. 2 – SORT OG GULD

Kun sort og guld – med sorte tallerkner og sort bestik. Brug manilla mærker som bordkort (kan købes i Normal og Søstrene Grene – red.) guldspray evt nogle blade fra haven og pynt af med guldstjerner og guldserpentiner.


Nr. 3 – SORT OG KOBBER

Kobber er også meget smukt til sort. Igen en helt enkelt version med spraymalede grene og stjerne glimmer.


Nr. 4 – GULD OG GRØNT

Har du et flot træbord, så kan du også vælge at lade det shine, og bruge ent stor flot buket hvor grenene “løber” hen ad bordet. Se detaljen med sløjerne der går igen på bord, glas og serviet.


Nr. 5 – OVERDÅDIGT MED GULD OG SØLV

Du kan også gå helt amok og lade både guld og sølv få overtaget. Find en masse forskellige lysestager og sæt sorte stearinlys i dem alle – det giver en helt utrolig fed effekt.


Nr. 6 – HELT ENKELT

Meget fint og enkelt men med en ranke af grønne blade der fylder i midten.

Find selv flere ideer her

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *