Slankekur – nej tak!

Det er okay

…at du ikke som det første i det nye år hopper på et hårdt og uopnåeligt slanke-mareridt! Vi oplever det igen og igen, år efter år i januar måned. Medierne bugner med dundertaler og forslag til hvordan du taber dig, og alle taler om det 
– SLANKE-MARERIDTET

Men hvorfor er det, at vi netop i januar er så fokuserede på det populære klassiske nytårsfortsæt, at tabe os? Hvorfor gør vi ikke bare noget ved problemet i det øjeblik vi bliver opmærksomme på det?

Motivationen er din ven

Motivationen er din mest troværdige partner, når du synes du vil ændre noget i dit liv. Det er den, der gør, at du er vedholdende og kan gennemføre dine mål. 

Vær tro ved dig selv. Måske er problemet slet ikke så stort, som du gør det til. Vær opmærksom på konsekvensen, hvis du lader stå til. Overvej hvordan du bedst griber din udfordring an. Er det motion, sundere kost, eller ændrede vaner, du har behov for? 

Tag små skridt i den retning, du gerne vil ændre din livsstil, og glæd dig i øvrigt over, at du selv har mod på at tage udfordringen op. 

Behøver du egentlig slankekuren?

Er du rigtig træt af, at du er overvægtig eller føler det hæmmer dig, så er det klart, at du bør tænke dig om og finde en vej, der passer dig, for at kunne gennemføre forandringen. Det gælder alle situationer. Men ingen siger, at en hård slankekur er det rigtige for dig. Fornuft og tålmodighed giver ofte bedre resultater.

Der findes tonsvis af bøger, blogs og artikler om ”vejen til skønhed” – find den rigtige for dig!

Du vil måske også kunne lide...