Solbær trifli med råcreme

Solbær trifli

En trifli med solbær, giver en super lækker syrlighed til den søde råcreme. Denne er nem at gå til og tager ikke lang tid at lave…

Ingredienser (4 pers):

KOMPOT:
400 g ribbede solbær (friske eller frosne)
1,5 dl vand
1,5 dl sukker (eller 100 g)
1 tsk kartoffelmel + 2 spsk vand (røres sammen)

RÅCREME:
3 æggeblommer
50 g flormelis
1,5 dl piskefløde

Knuse makroner
Reven citronskal

Sådan gør du:
KOMPOT: Kog solbær op i en gryde med sukker og vand. Lad det småkoge i ca. 5 minutter – gerne under låg. Tag gryden af blusset og tilsæt blandingen af kartoffelmel og vand i en tynd stråle. Må endelig IKKE koge igen. Herefter afkøles kompotten helt.

RÅCREME: Pisk flormelis og æggeblommer til en tyk masse. Pisk fløden til skum og bland den forsigtigt i æggemassen.

Start med et lag råcreme i bunden af et portionsglas, herefter solbærkompot og knuste makroner. Sådan fortsættes der i 2 lag – afslut med råcreme og pynt med reven citronskal og måske et par friske solbær.

Velbekomme 🙂
Prøv også den lækre og lidt anderledes gulerodsdessert

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.