Trænger dit hjem til en grundig oprydning?

Det kan være du oplever, at dit rod påvirker din livskvalitet og din følelse af ro?

Du kan nu få hjælp og støtte til din oprydning, og til at skabe taknemmelighed, glæde og overskud i dit liv, med en ny arbejdsbog.

Oprydningsguiden. Ryd op med fokus på taknemmelighed og glæde, giver dig vejledning og støtte i din oprydning. Hvis du har rod i dit hoved samtidig med meget fysisk rod, kan det have en stor effekt at få ryddet op. Ydre orden giver indre ro. Du vil opleve det som en lettelse og mere end ”bare” at rydde på, for tit ligger der mange følelser i rodet.

“Fordi så mange er hjemme nu, opstår lysten til at få gjort noget ved sit hjem. I bogen bliver man guidet til at begynde med at rydde op, fortsætte sin oprydning og komme helt mål,” siger Cathrine Hougaard Sørensen, den ene af de to forfattere bag bogen. Og hendes medforfatter Mirjam Madsen supplerer: “Bogen fungerer som en opskrift: Du skal bare følge den, så bliver du hjulpet hele vejen gennem processen.”

Taknemmelighed gør hele forskellen
I 2020 har mange af os været meget mere hjemme end vi plejer. Dine bunker er måske vokset – eller irritationen over dem er begyndt at fylde. Her kan ”Oprydningsguiden”, der har fokus på oprydning gennem taknemmelighed og refleksion, hjælpe dig.

Især taknemmelighed og træning i dagligt at praktisere taknemmelighed, har fået stor plads i bogen, der tager udgangspunkt i oprydningsmetoden KonMari. Du vil blive opfordret til at tage stilling til hver enkelt ting du har i dit hjem og til at tænke over, om tingen giver dig glæde.

”Vi har mange ting og vi mangler ikke noget. Vi har ting og dimser til underholdning, vi har hele tiden noget at se på, beskæftige os med, flytte rundt på. Alle vores ting fylder. Både i vores bunker, skuffer og skabe, men også i vores hoveder. Det er med til at forstyrre vores billede af, hvad vi virkelig har brug for og hvad vi har lyst til. Vores rod fylder simpelthen i den mentale verden”, siger Cathrine om baggrunden for bogen.

Mirjam supplerer: ”En grundig oprydning er ofte mere end en fysisk forandring. Tit vil der opstå andre spørgsmål, når man sætter sig for – måske i forbindelse med årsskiftet – endelig at få gjort op med sit rod. For hvorfor beholder jeg egentlig de mange ting jeg ikke bruger”?

Mirjam og Cathrine der stå bag bogen “Oprydningsguide”

Du kan lære af dit rod
Du bestemmer naturligvis selv, hvor dybt du vil grave i dine skabe og hvor grundigt, du vil arbejde med din oprydning. Måske har du bare brug at vide, hvor dine ting er og give dem en fast plads.

Du kan faktisk også lære af dit rod. Fx ved at blive bevidst om, hvorfor du ofte køber tøj du ikke kommer til at bruge. Der er plads til at skrive dine tanker ned før og efter oprydningen, for at minde om dit liv før oprydningen. Hele processen gavner ikke kun den enkelte, men hele miljøet, fortæller Cathrine.

”Nogen gange tænker vi, at vi bliver gladere af at købe noget nyt. Det vil vi gerne gøre op med. Så du ender med at blive tilfreds med, hvordan du bruger din tid og dine penge”.

Bogen koster 200 kr. og du kan køber den HER!

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *