Nå dit mål – steps!

Af Jette Rysgaard

Hvor tit har du ikke sat dig et mål, været fuld motiveret og starter ud med masse af gå-på-mod, for snart at sande at det (igen) ikke lykkes at holde fast, holde ud over længere tid. Når vi sætter os et mål, vil vi helst at det nåes så hurtigt som muligt, men virkeligheden ser ofte meget anderledes ud, da indgroet vaner kræver et langt sejt træk, for at vi kan ændre dem, og nå i mål.  Når målet langsomt viskes ud, forsvinder i tågen og motivationen er i bund, så handler det måske om, at du bruger samme “opskrift,” hver gang du sætter dig et mål. Måske er det tid til at få kigget på, hvad du i stedet kan gøre for at nå målet.

Har du brug for individuel støtte – så skriv til vores coach

4 steps kan gøre en forskel, for at du bliver endnu skarpere på dit mål, inden du kaster dig ud i det samt hvad du kan gøre undervejs for at holde fast i det på den lange bane. 

STEP 1 – stil skarpt på målet

Hvorfor vil du det gerne? Hvad vil det give dig at nå dit mål, som du ikke har nu? Hvad er din motivation for at nå i mål? Hvordan kommer du igang? Disse og mange andre overvejelser skal der til inden du går i gang. Jo skarpere og mere bevidst du er om hvad du vil opnå, jo større er chancerne for at du vil lykkes. Læs hvad du helt præcis kan gøre for at blive skarp på dit mål inden du går gang. LÆS MERE HER

STEP 2 – små skridt på vej mod målet

Ofte tager vi for store skridt. Vi vil for meget på en gang. Hvis vi i stedet tager små skridt, som vi kan overkommer, hvor vi oplever at vi lykkes, at vi er på vej, så er det langt lettere at bevare motivationen og gejsten. Hvordan du gør kan du læse mere om HER.

STEP 3 – honningkrukker

Honningkrukker skal være med til at du bevarer din motivation. At du belønnes undervejs og fejrer dine succes på vej mod målet er vigtigt. Læs med her hvorfor honningkrukkerne kan blive en vigtig brik for, at du når dit mål. KLIK HER

STEP 4 – vend fiasko til succes

Vi falder i. Føler os mislykket, fordi vi ikke var standhaftige nok (igen). Slår os selv oveni hovedet. Føles som en fiasko. Giver op. Men hvad ville der ske, hvis du i stedet brugte det, du har lært undervejs, til igen at komme op på hesten. Sætte kursen mod målet igen. Hvordan du skal gøre, kan du læse HER.

Stil gerne dit spørgsmål til vores coach – kvit og frit

Du vil måske også kunne lide...